A „Medikai szoftverektől független űrlapszerkesztő platform fejlesztése a Wallitrade Kft.-nél” című GINOP-2.1.7-15-2016-01213 azonosítószámú projekthez kapcsolódóan elkészült a magyar és román nyelvű weboldal.

Az egészségügyi ellátást kapó betegek részéről természetes elvárás, hogy kiszolgáltatott helyzetükben maximális figyelmet és a lehető legnagyobb biztonságot kapják. Ezzel egy időben az egészségügyben dolgozókra egyre nagyobb teher nehezedik, a dokumentációs kötelezettségek köre pedig egyre nagyobb. Így a betegek biztonsága és ellátásuk minősége kulcsfontosságú, erre kínál megfelelő megoldást a Wallitrade Kft., amiről az érintetteket kellőképpen kell tájékoztatnunk.

Az érdeklődők minél szélesebb körű informálása végett lefejlesztettük a medikai szoftverektől független űrlapszerkesztő platformot bemutató, magyar és román nyelvű aloldalakat. A felület kialakításakor fontos szempont volt a szolgáltatás részletes ismertetése, hogy miért van rá szükség, és milyen eredmények érhetők el a használatával. Mivel a vállalat Moldovába látogat szeptemberben a Moldmedizin&Molddent kiállításra, így az ottani piac elérése érdekében román nyelven is kommunikálnunk kell.

A magyar nyelvű weboldal elérhetősége:

http://www.wallitrade.hu/betegazonositas/hu

A még sikeresebb elérés érdekében már augusztusban, a kiállítást megelőző 1 hónapban elkezdtünk egy Adwords kampányt futtatni, amelyet egészen a kiállítást követő hónap végéig fenntartunk. A kampány egyértelműen a moldovai piacot célozza meg, a kommunikáció során szeretnénk eljuttatni a potenciális célközönséghez a rendszer elérhetőségével és használhatóságával kapcsolatos információkat.

Projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.7-15-2016-01213