A „Medikai szoftverektől független űrlapszerkesztő platform fejlesztése a Wallitrade Kft.-nél” című GINOP-2.1.7-15-2016-01213 azonosítószámú projektre elnyert összegből, a projekt részeként a vállalat Moldovába utazik a Moldmedizin&Molddent nevű egészségügyi kiállításra.

A Moldmedizin&Molddent egészségügyi, medikai rendszerekre, gyógyszeriparra és fogászatra szakosodott kiállítást idén 24. alkalommal rendezik meg Kisinyovban, Moldova fővárosában. A három napos kiállításra 2018. szeptember 12-14. között kerül sor, ahol az elmúlt években több mint 70 kiállító képviseltette magát többek között Moldovából, Romániából, Ukrajnából, Fehéroroszországból, Kínából és az USA-ból is. A kiállítók főként a gyógyszergyártás, egészségügyi berendezések, IT technológiák, laboratórium, szemészet, fogászat, kismama- és babaápolás, higiéniai eljárások, rehabilitáció, elsősegély fejlesztés, egészségügyi ellátás és az orvosi esztétika területéről érkeznek.

A látogatók köre is igen széles, orvosi intézmények tulajdonosai és vezetői, osztályvezetők és specialisták, laboratóriumok vezetői és asszisztensek, ápolók és mentősök, egészségügyi minisztériumban dolgozó döntéshozók, gyakorló orvosok, gyógyszeripari cégek gyógyszerészei és technológusai, regionális kereskedők és forgalmazók, gyógyszerbeszerzési osztályok vezetői és medikai felszereléseket forgalmazó boltok dolgozói mind-mind kíváncsiak az újdonságokra, így ez a kiállítás remek bemutatkozási lehetőséget biztosít a Wallitrade medikai rendszere számára. A rendezvény tökéletes helyszín az új ügyfélkapcsolatok szerzésére, üzletkötésre, a piac felmérésére és visszajelzések gyűjtésére, közvetve pedig a kelet-európai piac meghódítására.

Projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.7-15-2016-01213