A Wallitrade Kft. a VEKOP-2.1.7-15-2016-01213 azonosítószámú projektre elnyert összegből, a projekt részeként Zágrábba utazik a Right Age nevű kiállításra.

A Right Age az idősebb korosztály életminőségének javítására szolgáló témák körbejárását tekinti elsődleges céljának. A rendezvényt idén 4. alkalommal rendezik meg Zágrábban, Horvátország fővárosában. A három napos kiállításra 2019. május 16-18. között kerül sor, ahol olyan szakemberek jelennek meg, akik az 50 év felettiek számára kínálnak lehetőségeket az élet más és más területein.

A kiállítás témáit tekintve a legfontosabbak az idősek egészségmegőrzése, egészségügyi problémák kezelése, szabadidő eltöltése, pénzügyi védelem, a generációk közötti kommunikáció gördülékenysége és a megfelelő társadalmi integráció. A rendezvény kitűnő lehetőséget biztosít a tapasztalatcserére, termékek és szolgáltatások megismertetésére, valamint eladására, elsősorban intézmények, háztartások, idős otthonok, egészségügyi üdülőhelyek, fürdők, utazási irodák és orvosi klinikák számára. A látogatók is természetesen eme célcsoportokból érkeznek.

Hogy nekik mivel igyekeznek még inkább segíteni a szervezők? A kiállítók és látogatók számára is szervezett workshopokkal, előadásokkal, ingyenes egészségügyi felmérésekkel, rövid kezelésekkel, rekreációs és szórakoztató programelemekkel. A kiállítók is számos európai országból érkeznek, ami emeli az esemény színvonalát: Belgiumból, Bosznia-Hercegovinából, Franciaországból, Németországból, Magyarországról, Svédországból, Olaszországból, Hollandiából, Szlovéniából és természetesen Horvátországból.

Projekt azonosítószáma: VEKOP-2.1.7-15-2016-01213