Sikeres pályázatot nyújtott be a vállalat a GINOP-tenderen, amelynek révén jelentős fejlesztési forráshoz jutott.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Nemzetgazdasági Minisztérium által meghirdetett GINOP-2.7.1-15-2016 „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” című pályázat keretében a Wallitrade Kft. 87.011.393 Ft, azaz nyolcvanhétmillió-tizenegyezer-háromszázkilencvenhárom forint összegű, vissza nem térítendő támogatást kapott.

A tenderre benyújtott fejlesztési projekthez rendelkezésre álló források lehetővé teszik, hogy a vállalat kifejlessze egy, a medikai szoftverektől független űrlapszerkesztő platform prototípusát, Smart Badge rendszerhez kapcsolva. A Projekt keretében először feltérképezik a rendszer lehetőségeit, megtervezik az interface-t és az űrlapszerkesztő és -kezelő komponenst, majd a Smart Badge funkcionalitásokat, ezt követően implementálják a rendszert, végül integráltan tesztelik más medikai rendszerekkel.

 A támogatás lehetőséget teremt a részvételre egy külföldi kiállításon, amely kiválasztásakor a Wallitrade Kft. elsődlegesen Európában tekint körbe, és olyan kiállítást keres, amely széles körben vonzza az egészségügyi szektorban dolgozókat, és ahol a lehető leghatékonyabban mutatható be az új rendszer. A támogatási összeg továbbá kiterjed a tájékoztatáshoz szükséges marketingkommunikációs eszközök megtervezésére és elkészítésére is.

 Projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.7-15-2016-01213