A Wallitrade medikai szoftverektől független űrlapszerkesztő platformjának bemutatásához kisfilmet forgatott, amelyet a moldáviai Moldmedizin&Molddent kiállításon is bemutatnak.

Egy vállalat tevékenységének vagy egy újonnan bevezetésre kerülő termék bemutatásához fontos és hasznos marketingeszköz egy bemutató kisfilm elkészítése. A GINOP-tenderen elnyert támogatási összeg lehetővé tette a Wallitrade számára, hogy olyan videót készíthessenek, amely szakszerűen mutatja be a rendszer előnyeit, működését és hasznosságát. A kisfilm koncepciójának kialakításakor fontos szempont volt, hogy olyan személy beszéljen a termékről, aki a fejlesztés során tevőleg részt vett a munkálatokban. Így esett a választás Dr. Vadász Balázs projektvezetőre, aki beszélt a cégről, az egészségügyi helyzetről, a rendszer hasznosságáról és működéséről.

A film felvételekor a rendszer működését a forgatócsoport testközelből megtapasztalhatta, és a fontosabb momentumokat filmre vette. Dr. Vadász Balázs elmondta, hogy a rendszer mihamarabbi bevezetésére nagy szükség van, mivel az Európai Unió betegbiztonsági jelentése szerint évente minden tízedik kórházban ápolt beteg szenved valamilyen károsodást a kezelése során, és a kórházi fertőzések évente több milliárd eurós költséget jelentenek az egészségügyi intézmények számára.

A forgatás jó hangulatban telt, a végeredményt pedig a hamarosan megrendezésre kerülő Moldmedizin&Molddent kiállítás résztvevői és érdeklődői is megtekinthetik.

Projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.7-15-2016-01213