A „Légzésoptimalizáló mobil műszer fejlesztése az asztma, a COPD és a pánikbetegség kezelésének támogatására, illetve sportolók teljesítményének maximalizálására” című VEKOP-2.1.7-16-01213 azonosítószámú projektre elnyert összegből, a projekt részeként kiállításra utazik a Wallitrade Kft. 2019 májusában.

A Wallitrade egy légzésoptimalizáló mobil rendszer fejlesztésén dolgozik, mely a betegek légzésében tud segíteni, különös tekintettel az asztma, COPD és pánikbetegség kezelésére. Ezen kívül a rendszer sportolók teljesítményének maximalizálását is képes lehet szolgálni. Emiatt olyan kiállítást próbált találni a cég, amelyen mindkettő célcsoport képviselői megfordulhatnak. Így esett a választás a Right Age kiállításra, melyet Zágrábban rendeznek 2019. május 16-18 között.

A kiállítás célcsoportja az 50 év felettiek, akik elsősorban a gyakoribb egészségügyi problémák miatt érdekesek, azonban az aktív életet élők tömegsportot is végezhetnek. A kiállítás fő témái az egészségmegőrzés, szabadidő, egészségvédelem, és elsősorban a felsorolt témában érintett cégeket várják kiállítóként. A kiállítás egy jó lehetőség lehet a horvát piac felmérésére, tapasztalatok gyűjtésére, melyeket a későbbiekben a termék fejlesztésénél, értékesítésnél felhasználhat a vállalat.

Projekt azonosítószáma: VEKOP-2.1.7-15-2016-01213