Szerviz
szolgáltatásunk

Böwe Systec FlexiPlus

Önborítékoló

Gazdaságos és eredményes megoldás a közepes és nagy számú küldemények készítéséhez. Ez a tökéletes megoldás bérjegyzékek, számlakivonatok, DM levelek, számlák, PIN kódok, emlékeztetők, értesítések elkészítéséhez. Képes feldolgozni a speciális (ragasztós) vagy a hagyományos (tonerrel rögzít) dokumentumokat is. A BÖWE SYSTEC SEALER FLEXIPLUS megbízhatóágával, rugalmasságával és nagy sebességével – akár 12.500 dokumentum óránként - igen jelentős költséget takarít meg. Nem szükséges hozzá kellékanyag (tonersávval zár), nincs szükség külön borítékra.

Magas biztonsági szint és pontos címzés

A küldemény háttérmintával kombinált elkészítése lehetetlenné teszi a boríték tartalmának elolvasását annak felnyitása nélkül. A BÖWE SYSTEC SEALER FLEXIPLUS az ideális rendszer a rendkívül bizalmas információk (például személyes adatokat tartalmazó levelek) elküldéséhez. Mivel a boríték magából a dokumentumból készül, így a címzés egy lépésben nyomtatható a küldemény tartalmával együtt, ráadásul így nincs szükség külön boríték és dokumentum párosítására. Az elkészült küldemények roncsolás nélküli bontása lehetetlen!

Rugalmas küldeményzárási módszerek

Az egyedi zárási technika - mely kombinálva nyomással és felmelegítéssel történik – garantálja a tiszta és biztonságos működést nagy rugalmassággal. Akár tonerrel, akár ragasztóval is képes zárni a dokumentumokat.

  • A nagyobb, 1.500 lap kapaciású adagoló opcionális
  • A moduláris felépítés miatt a rendszer bármikor átkonfigurálható tekercses media használatához
  • A négy hajtogató zseb segítségévelk hajtogat: egyszeres-, letter-, z- vagy dupla hajtás
  • A6 méretű mellékletadagoló állomás opcionálisan hozzárendelhető
  • A tonerrel történő záráshoz nincs szükség speciális médiára, papírra. A záráshoz szükséges tonersáv egy lépésben, együtt nyomtatható minden egyéb adattal.
  • A könnyen megérthető kezelé lecsökkenti a betanulási időt
  • Alacsony TCO, mely köszönhető az alacsony berendezés árnak, kellékanyagmentes működésnek és az alacsony karabntartási igénynek.