Szerviz
szolgáltatásunk

Böwe Systec FusionX

nagy teljesítményű borítékoló gép

Egy új kor kezdődött a borítékoló gépek evolúciójában. A Fusion Cross forradalmasítja a borítékolást a postázókban. Nincs még egy olyan borítékoló rendszer a piacon, ami ennyire rugalmasan dolgozza fel a boríték formátumok óriási spektrumát és a töltő vastagság tekintetében sem kell kompromisszumokat kötni, miközben a borítékolási sebesség ugyanolyan gyors marad, kíméletes a dokumentumokhoz és megbízható. Ez egy operátorbarát rendszer, valamennyi követelménynek megfelel a legmagasabb teljesítményszint elérésével. A Fusion Cross feldolgozási sebessége akár 16.000 B4 és 22.000 B5 boríték óránként.

A FLOW elv

A "Flow-elv"-vel a Böwe SYSTEC egy teljesen új megközelítést vezetett be a borítékolási iparágban: az teljes termelési folyamat a dokumentumok és borítékok folyamatos "áramlása" közben történik. Ez az úttörő borítékolási elv különösen megbízható feldolgozást és gyengéd alapanyag kezelést biztosít még a legnagyobb sebesség esetén is. A szükséges integritás biztosítva van az intelligens ellenőrzési és felügyeleti rendszer segítségével. A nagyteljesítményű rendszerfelügyeleti szoftver folyamatos dokumentum követést enged a teljes termelési folyamat során.

A mellékletek rendkívül rugalmas kezelése nyújtja a legnagyobb biztonságot befektetéseinek

 Böwe Systec Fusion Cross nyílt rendező pályája nemcsak az egyszerű váltásokat teszi lehetővé az egyes mellékletadagoló állomások között, hanem egy későbbi időpontban is változtatható a változó követelményeknek megfelelően. Az adagolók szabadon pozícionálhatók különleges alkalmazásokhoz, hozzájuk kamerák könnyen integrálhatóak.

A nagy teljesítményű borítékoló rendszer minden alkalmazáshoz

A kompromisszumok nélküli teljesítmény jellemzők, a forradalmi borítékolási elv, valamint a rendkívül rugalmasság mellékletkezelés mind a Böwe FusionX tulajdonságai, melyek döntő fontosságúak egy modern küldemény előállítási üzem kialakításánál. A FusionX képes ellátni szinte minden munkát, mely egy küldemény előállítási szolgáltató központban előfordulhat, függetlenül attól, hogy mekkora a jelenlegi borítékolási géppark.

A nagyteljesítményű borítékoló gépek szegmensében a formátumok legszélesebb spektrumát kezeli

Nincs még egy olyan nagy teljesítményű borítékoló rendszer, ami olyan rugalmasan dolgozná fel a borítékformátumok széles skáláját, mint a FusionX. Ez a forradalmian új borítékoló rendszer képes kezelni a kis formátumú (B6 + vagy # 7 3/4), valamint a nagy formátumú (C4, B4 vagy Flat) borítékokat minden nehézség nélkül. A legnagyobb kimeneti sebesség mellett is képes tökéletesen megfelelni minden követelmények. Gyors beüzemelési idő és könnyű váltás a különböző formátumok között szintén fontos jellemzői a Böwe Systec FusionX borítékoló rendszernek.

Univerzális modularitás a borítékolási folyamat egészén

A FusionX rendkívül rugalmas dokumentum bemenete, a mellékletek és borítékok ideális feldolgozása, valamint különféle lehetőségek az optimális utófeldolgozáshoz páratlanná teszik ebben a szegmensben.

BÖWE Cockpit - az okos ember-gép interfész

Egy teljesen új felhasználói felületetnek köszönhetően a FusionX működtetése egyszerű és intuitív. "State-of-the-art touch-screen" kijelző egy új típusú pozíció ellenőrzéssel segíti a felhasználót: minden információt láthatóvá tesz az operátor számára, amely szükséges lehet a gép üzemeltetéséhez. Ez az interaktív segítő funkció segít a set-up és a hibaelhárítás végrehajtásában. A standard BÖWE Cockpit három alapfunkciója: System Operation, Recipe és Report..