Szerviz
szolgáltatásunk

Böwe Systec Marathon

borítékoló gép

Maximális termelési kapacitás, magas rendelkezésre állás, rendkívül széles spektrumú dokumentum és melléklet kezelés minimális beállítási igénnyel, maximális integritás - ezek a követelmények egy nagy teljesítményű borítékoló rendszerrel szemben. A Böwe válasza: Marathon.

Gyors és kíméletes feldolgozás maximális integritás mellett

Gyors, rendkívül biztonságos és kíméletes feldolgozás mind olyan tulajdonságok, melyek alapján a Böwe Marathont a nagy teljesítményű borítékoló berendezések szegmensébe helyezik. A Böwe Marathon univerzális borítékolása rugalmasan feldolgozza a legkülönbözőbb mellékletek kitöltésével a küldeményeket, melynek vastagsága legfeljebb 12 mm lehet. A maximális teljesítménye akár 20.000 boríték óránként, az intelligens funkciók és élvonalbeli technológia biztosítja az egész folyamatot maximális integritását.

Legszélesebb töltési vastagság a legnagyobb kimeneti teljesítmény mellett

Marathon biztosítja a legmagasabb kimeneti teljesítményt - akár 20.000 boríték óránként - miközben a borítékokat különböző mértékben tölti. A Marathon nagy teljesítményű borítékoló rendszer különbözik konkurenseitől: lenyűgöző töltési technikája, mely lehetővé teszi, hogy a töltési vastagság akár 12 mm-es legyen, valamint képes kezelni a B5-ös borítékokat C4-es helyett.

Legrugalmasabb mellékletkezelés maximális feldolgozási biztonság mellett

A BÖWE SYSTEC Marathon nagy teljesítményű borítékoló rendszere alkalmas a legkülönfélébb alkalmazások és anyagok feldolgozására, kizárva a szükségtelen rendszer leállásokat vagy hosszú átállási időt. Nem számít, ha vastag, ha vékony, ha hajtogatott, ha merev vagy sima anyagot alkalmazunk a Marathon nagyszerű adagolása bármely melléklet kezeli.

Bármilyen követelménynek megfelel - egyedi megoldások

A Marathon sokoldalú megoldást kínál a bemeneti dokumentumok kezeléséhez, rendkívül nagy rugalmassággal dolgozza fel a mellékletek és borítékok széles választékát, valamint számos lehetőséget biztosít az utófeldolgozáshoz.