Szerviz
szolgáltatásunk

Böwe Systec Vario

borítékoló gép

Az alkalmazások változatossága

Az alkalmazások széles körének feldolgozása mind a dokumentumok, mind a mellékletek esetében 8.200 behúzás óránkénti sebességgel történik - ez csak egy erőssége a sok közül a Böwe Vario borítékoló rendszernek. A felhasználó egyedi konfigurációkat képes létrehozni, 1-től akár 4 csatornás rendszerig. A fokozatmentesen állítható sebességnek köszönhetően a Vario beállításai optimálisan illeszthetőek a felhasználásra kerülő anyagok széles minőségi választékához.

Fókusz a mellékletek sokoldalúságára

Négy különböző típusú adagoló típus érhető el a mellékletek széles választékának feldolgozásához, például: ismertető füzetek, prospektusok, levelező lapok, válasz borítékok, stb.. A vákuumos adagoló főként a egyedi lapok, fényes papírok és hajtogatott mellékletek zárt éllel történő behúzásához ajánlott. A füzetadagoló lehetőséget ad az ellenőrzött behúzásra a kuponfüzetek 5mm vastagságáig. A súrlódásos elven működő adagoló (friction feeder) nagyszerű megoldás például a vertikálisan vagy Z-hajtott, nyitott mellékletek behúzásához. A folding adagoló a nagy terjedelmű, nem hajtott mellékleteket hajtás után borítékolja. Optimális jel felismeréssel (Optimal Mark Recognition - OMR) a folding adagoló használható akár, mint egy intelligens bemeneti csatorna vágott lapos feldolgozáshoz.

Az alkalmazások széles köre a moduláris felépítésnek köszönhető

A Böwe Vario moduláris felépítése lehetőséget ad a megfelelő borítékoló rendszer összeállításához, ami optimális működést eredményez bármely alkalmazáshoz. Az elemek kombinációja számos lehetőséget nyújt mind vágott lapos, mind tekercses adagoláshoz, hajtogatás előtti vagy utáni összerendezéshez, szortírozáshoz, bérmentesítéshez, stb. Mindez rendkívül könnyen megvalósítható.

A "State-of-the-art" szoftver a megoldás az igényes követelményekre

A borítékoló rendszer a "state-of-the-art" szoftver segítségével felismeri és feldolgozza az összes szabványos kódot. Tovább erősíti a szoftveres támogatást a BICOS operációs és információs rendszer, melynek segítségével egyszerűen és hatékonyan ellenőrizhető az összes termeléssel kapcsolatos adat és készíthetőek riportok a különböző elemzésekhez. Ez is hozzá tartozik a kiterjedt szoftver funkciókhoz. A szoftver magasabb szintű hálózati integrációja biztosítja a teljes termelés feldolgozásnak figyelését és egyszerű átláthatóságát. A folyamatkezelés ellenőrzött és monitorozott a továbbfejlesztett KOMPOS II vezérlővel: a papírok behúzása, borítékok mozgása, dokumentumok és mellékletek összehordása, összegezve a folyamat minden egyes eleme valóban ellenőrzött.

Egyszerű és hatékony kezelhetőség

Az, hogy ennél a borítékoló rendszernél gyorsan és egyszerűen lehet formátumot változtatni, melléklet típust vagy a borítékokat cserélni teszi a Böwe Vario borítékoló rendszert igazán hatékonnyá. Speciális tulajdonsága a borítékok és mellékletek elektronikus és önbeállító vastagságellenőrzése, ami tovább növeli a borítékoló rendszer termelékenységét.