Szerviz
szolgáltatásunk

BöweSystec Turbo9G

nagy teljesítményű borítékoló gép

A Böwe Systec Turbo nyolcadik generációja egyszerűen tökéletes

Amióta 1976-ban az első Turbo piacra került, a Bowe SYSTEC folyamatosan újradefiniálta a Turbo fogalmát. A kilencedik generációs Turbo tervezésénél, a rendelkezésre álló rendszerek építési tapasztalata és a kiszámítható termelési folyamat került az előtérbe. A jelenlegi piaci követelményeknek eleget téve a kilencedik generációs Turbo több, mint 50 műszaki fejlesztést tartalmaz. A Turbo 9G számos bevált funkciót jelenít meg, mint a függőleges transzport által biztosított finom dokumentum kezelés, a lehető legrövidebb beállási idő, a teljesen automatizált job váltással és a modularitással. És mindez a legmagasabb szintű integritással és kimagasló sebességgel, mely 22.000 vagy akár 26.000 boríték megtöltését teszi lehetővé óránként.

A Turbo borítékolási elve - gyors, kíméletes és intelligens feldolgozás

A függőleges transzport biztosítja a dokumentumok biztonságos, gyors és pontos továbbítását. Ez a módszer nem csak a dokumentumok roncsolódását csökkenti a továbbítás során, hanem a gép megbízható és folyamatos működését is eredményezi. A Turbo 9G transzportálási sebessége harmonizált, mely a borítékolási folyamat minden lépésben növeli a stabilitást és lehetővé teszi a nagy mennyiségű munka feldolgozását a legrövidebb idő alatt. Továbbá a legnagyobb átláthatóság biztosítása érdekében érzékelők segítségével lokalizálható és azonosítható minden dokumentum a gép teljes területén.

Kifinomult rendszer két különböző sebességgel

A Turbo 9G a legmagasabb integritást, rugalmasságot és termelékenységet kínálja a nagy mennyiségű levél feldolgozásokhoz. A dokumentumbehúzástól, a mellékletek kezelésétől az utófeldolgozásig minden gyártási lépés tökéletesen integrált. Ez a figyelemre méltó berendezés két teljesítményszinten áll rendelkezésre. Az egyik kapacitása 26.000 boríték óránként, ami ideális az egycsatornás alkalmazásokhoz és a nagy volumenű munkákhoz, melyeknél alacsony a lapszám borítékonként. A versenyképes árú Turbo 8G 22k kapacitása akár 22.000 boríték óránként, ami komplex egy-vagy többcsatornás alkalmazásokhoz vagy nagy mennyiségű munkákhoz ajánlott.

Tornado boríték adagoló

A Tornado növeli a postázók hatékonyságát: Kifejezetten a Turbo 9G sorozathoz kapcsolva a folyamatos boríték betáplálás biztosítja a magas termelékenységi szintet. A Tornado automatikusan adagolja a borítékokat egy nagy tekercsből folyamatosan, ami csökkenti az operátor leterheltségét és egyértelműen növeli a postázó hatékonyság.

Rendkívüli rugalmasság a mellékletek kezelésében

A mellékletek kezelése az egyik legbonyolultabb feladat a postázóban. Fontos, hogy megtaláljuk a módját annak hogyan dolgozzuk fel a különböző anyagokból készült mellékleteket a lehető legrövidebb idő alatt. Gyakran változik, hogy milyen médiát kell mellékletként adagolnunk. Lehet fényes vagy matt, alacsony vagy magas grammsúlyú papír. Ezek megfelelő kezelése rendkívül fontos. A megoldás az 5553-as mellékletadagoló állomás automatizált és reprodukálható beállításokkal.

Minden követelmény testreszabott megoldás

Legyen szó a kompakt és versenyképes árú alapváltozatról vagy a kifinomult, nagy teljesítményű rendszerekről, a Turbo 8G tökéletes megoldást biztosít minden alkalmazáshoz. A Turbo 9G moduláris felépítése lehetővé a rendszer elhelyezését akkor is, ha nagyon kis alapterület áll rendelkezésre