Szerviz
szolgáltatásunk

Canon iPF TX-3000 MFP T36

A0-ás multifunkciós plotter

Izgalmas új tervrajz a CAD, GIS és poszternyomtatás számára

Úttörő, multifunkciós, széles formátumú nyomtató, mely a nagy teljesítményű műszaki jellemzőket kényelmes funkciókkal párosítja. Ez a 36" tintasugaras nyomtató páratlan nyomtatási és szkennelési precizitást nyújt, valamint hatékony nyomtatási sebességet és lenyűgöző megbízhatóságot.

Párhuzamos nyomtatás és szkennelés

A folyamatos nyomtatás, illetve a párhuzamos nyomtatás és szkennelés képessége növeli a produktivitást. Tegye gyorsabbá a munkafolyamatokat a 2,6 oldal/perces nyomtatással (A1 méretben) és a 6 hüvelyk/másodperces szkenneléssel.

Hihetetlenül pontos tinta

A TX-3000 MFP T36 készülék LUCIA TD tintával rendelkezik, melynek köszönhetően precíz szöveget és finom részleteket biztosít. Kiváló teljesítményt nyújt a gazdaságos, bevonat nélküli papíron is, ezáltal csökken az előállítási költség.

Hibátlan kivitel és működés

Az intuitív 15,6" színes érintőképernyő gyors hozzáférést biztosít a kulcsfontosságú szkenner-funkciókhoz, miközben a kompakt váz és Wi-Fi-csatlakoztathatóság révén igazán kényelmesen használatot kapunk.

Kivételes beolvasási precizitás

Az átalakított, integrált 36" Colortracszkenner (T36) SingleSensor technológiával rendelkezik, ezáltal kiváló pontosságot és konzisztenciát biztosít, ami tökéletes a CAD, GIS és poszterek szkenneléséhez