Szerviz
szolgáltatásunk

Rowe Scan 650

Széles formátumú szkenner

A ROWE Scan 650i új mércét állít mind a minőség, a termelékenység és ergonómia területén és egyedülálló felépítése figyelemre méltó. Fedezze fel a kiváló beolvasási minőséget, amelynek nincs párja a világpiacon! 

A ROWE koncepciója, hogy minden egyes fejlesztéssel új normákat állít fel. Ilyen például: 

az optikai 2400 x 1200 dpi felbontás, az akár 60” szkennelési szélességgel és a kiemelkedő termelékenység, mellyel a Rowe Scan 650i egyedüli piaci pozíciót vívott ki magának. 

Röviden: a ROWE Scan 650i technológia szabadalma több 24 innováción túl kínál minden vásárlójának optimális munkafolyamatot. 

És a ROWE gondol a jövőre: a rendszer követelmények megváltoztathatók, ugyanakkor lehetőség van új hozzáadására meglévő munkafolyamatunkhoz. A ROWE Scan 650i modularitása garantálja, hogy az upgrade-ek könnyen elérhetők és bármikor elvégezhetők. 

A gyártás során nincsenek kompromisszumok: a ROWE Scan 650i gyártása a világ egyik legkorszerűbb üzemében készül – robosztus felépítés német minőséggel ötvözve. 

Szeretnénk, ha Ön is megismerné a ROWE Scan 650i terméket! Mindössze egy találkozót kérünk, ahol egy kollégánk prezentálja és bemutatja a berendezés működését. 

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését! 

ROWE SCAN 650i – Minőségi szkennelés minden méretben 

A ROWE Scan 650i a legapróbb részleteket is láthatóvá teszi. Egy új mércét állít fel az optikai 2400 x 1200 dpi felbontással (max. felbontás 9600 dpi) 

Az optimálisan megvilágított eredeti dokumentumok eléréséhez tökéletes szkennelési megoldás: a ROWE speciális technológiájában rejlik, hogy nem egy, hanem kettő LED fényforrással rendelkezik. Ebből fakadóan eredményképpen kiváló minőségű szkennelési felbontást rendel az eredeti dokumentumainkhoz. 

A ROWE beolvassa a vastagabb dokumentumokat is - automata magasság beállítás max. 30 mm-ig ! 

A ROWE Scan 650i még a vastagabb eredetiket is képes beolvasni – max. 30 mm-ig (1.18”) – mely a felhasználók régi nagy álma. Az elektronikus meghajtású magasság beállítást végző egység egy egyszerű gombnyomással beállítja a pontos vastagságot, a alpolvasó felső része pozícionálja magát és automatikusan a megfelelő magasságban beállítja és a ROWE SAFE DRIVE garantálja a dokumentum biztonságos beolvasását és továbbítását. 

Szeretne 60” szélességben szkennelni? – Itt a megoldás!