Szerviz
szolgáltatásunk

Screen Truepress Jet 520EX

fekete-fehér tekercses inkjet nyomógép

Egy új korszak bevezetése az igény szerinti fekete-fehér nyomtatásban

A teljes nyomdaiparban – beleértve a fekete-fehér nyomtatást is - megfigyelhető a POD (print on demand) egyre gyakoribb használata felé mutató tendencia. A különböző tranzakciós nyomtatások, felhasználói kézikönyvek, az on-demand könyvek és újságok gyártásánál egyre nagyobb az igény a rövid átfutási időre.

A Dainippon Screen a közelmúltban kifejlesztette a Truepress Jet520EX fekete-fehér tintasugaras nyomtatóját, melyet kifejezetten az „on-demand" gyártásra vezetett be. A technológia alapjait a Truepress Jet520, színes tintasugaras nyomtató rendszerből vette a Screen, ami már jó hírnévre tett szert az ügyfeleinknél világszerte.

A Screen Truepress Je520EX mono berendezés magas szintű funkcionalitásának köszönhetően kiváló megoldást nyújt az „on-demand” nyomtatási piacon. Ezek közé tartozik a tekercses rendszerű bemenet kezelés, amely lehetővé teszi a nagy sebességű nyomtatást (valóban 128 méter percenként), a minőség ellenőrzésére beépített szkenner, amely biztosítja az állandó nyomtatási minőséget és teljesítményt. Mindezeket figyelembe véve a Screen Truepress Jet520EX új korszakot és üzleti lehetőségek nyit a digitális nyomtatási piacon.