Szerviz
szolgáltatásunk

Screen Truepress Jet 520HD

HD felbontású inkjet tekercses nyomógép

Nyolc évvel azt követően, hogy a Dainippon Screen meglepte a világot első nagy sebességű tekercses inkjet nyomógépével, a Kyoto székhelyű cég bejelentette következő generációs nyomógépét.

Az új gép a Truepress Jet520HD, elődjének továbbfejlesztett változata, új papírvezetési és szárítási rendszerrel, új nyomtatófejekkel és új rácsozási technológiával.

Az 520 milliméteres tekercsszélességben nyomtató Truepress Jet520HD nyomtatási sebessége a legnagyobb minőségszintű üzemmódban (1200 x 1200 dpi) eléri az 50 m/perc-et, maximális sebessége pedig 150 m/perc, 600 x 600 dpi-nél.

Az új nyomtatófejek, melyek változó cseppméretű nyomtatással dolgoznak, a Screen speciális rácsozási algoritmusával kiváló nyomatminőséget és minimalizált festékfelhasználást biztosítanak. A Screen új, nagy színintenzitású festékei közel azonos reprodukálható színtartományt biztosítanak, mint az ofszetnyomtatás.

Az új Truepress Jet520HD a felhasználható nyomathordozók tekintetében is túlhaladja a jelenleg általános 60–170 g/m2 négyzetmétertömeg-tartományt, az új gépen már 40 g/m2-tömegű nyomathordozó is nyomtatható, a felső határ pedig a 250 g/m2-tömegű karton.

A nyomógép front-end-jét a Screen új Equios workflow szoftvere fémjelzi.