Szerviz
szolgáltatásunk

Screen Truepress Jet520

színes tekercses inkjet nyomógép

A SCREEN Truepress Jet 520 nyomtatási minősége 

A SCREEN Truepress Jet 520 ötvözi a legújabb tintasugaras technológiát és a SCREEN kiváló color menedzsment technológiáját. Így egy nagyon megbízható, nagy sebességű nyomtatást biztosít, mindezt kiváló minőségben. A piezo Drop On Demand (DOD) nyomtatófejet a nagy múltú és tapasztalatú Seiko Epson gyártja. 

A SCREEN Truepress Jet 520 termelékenysége 

A SCREEN Truepress Jet520 a tökéletes megoldás a színes, változó adat nyomtatás területén, főként, ha szükség van a gyors átfutási időre. A 128 méteres percenkénti sebességgel és sokféle papírtípus kezeléssel, a SCREEN Truepress Jet520 rugalmas és termelékeny gyártást biztosít az igényes nyomtatási piacon. A4-es méretű munkákra vetítve ez 1680 oldal percenkénti (ppm) sebességet jelent. 

A SCREEN Truepress Jet 520 kezelhetősége 

A SCREEN Truepress Jet520 egy nagy méretű érintőképernyővel rendelkezik , ami leegyszerűsíti a nyomógép kezelését. Még a kis digitális nyomtatási tudással vagy tapasztalattal rendelkező operátorok is gyorsan kiképezhetők használatára. A potenciálisan problémás területek, mint a szín kalibráció és fej tisztítási műveletek automatizáltak. Karbantartása egyszerű és nem igényel hosszú leállást. 

A SCREEN Truepress Jet 520 rugalmassága 

A moduláris felépítésének köszönhetően különböző nyomtatási rendszerek állíthatóak össze a nyomtatási kimeneteknek és munkakörülményeknek megfelelően. A SCREEN Truepress Jet 520 rugalmas elrendezése lehetővé teszi szinte bármely üzemben elhelyezését szem előtt tartva a munkamenetbe illesztését. 

A SCREEN Truepress Jet 520 munkafolyamat vezérlése 

A SCREEN Truepress Jet520 nyomatatási rendszerét egy erős SCREEN Equios workflow megoldás is segíti. A SCREEN Truepress Jet520 működhet mind jó minőségű, nagy mennyiségű változó adat nyomtatási rendszerként és nagy sebességű on-demand nyomtatási rendszerként egyaránt, köszönhetően az adott feladat típusra és nyomtatási volumenre optimális munkafolyamat vezérlésnek.