Szerviz
szolgáltatásunk

Screen Trupress Jet 520ZZ

nagy sebességű színes tekercses inkjet nyomógép

A SCREEN Truepress Jet 520ZZ nyomtatási minősége 

A SCREEN Truepress Jet 520ZZ ötvözi a legújabb tintasugaras technológiát és a SCREEN kiváló color menedzsment technológiáját. Így egy nagyon megbízható, nagy sebességű nyomtatást biztosít, mindezt kiváló minőségben. A piezo Drop On Demand (DOD) nyomtatófejet a nagy múltú és tapasztalatú Seiko Epson gyártja. 

A SCREEN Truepress Jet 520ZZ termelékenysége 

A Screen Truepress Jet520ZZ inkjet nyomógép a 220m/perces sebességével az Screen inkjet portfoliojának zászlóshajója. Minőség sebesség relációban egyedülálló a világon. A SCREEN Truepress Jet520ZZ a tökéletes megoldás a színes, változó adat nyomtatás területén, főként, ha szükség van a gyors átfutási időre.

A SCREEN Truepress Jet 520ZZ kezelhetősége 

A SCREEN Truepress Jet520ZZ egy nagy méretű érintőképernyővel rendelkezik , ami leegyszerűsíti a nyomógép kezelését. Még a kis digitális nyomtatási tudással vagy tapasztalattal rendelkező operátorok is gyorsan kiképezhetők használatára. A potenciálisan problémás területek, mint a szín kalibráció és fej tisztítási műveletek automatizáltak. Karbantartása egyszerű és nem igényel hosszú leállást. 

A SCREEN Truepress Jet 520ZZ rugalmassága 

A moduláris felépítésének köszönhetően különböző nyomtatási rendszerek állíthatóak össze a nyomtatási kimeneteknek és munkakörülményeknek megfelelően. A SCREEN Truepress Jet 520ZZ rugalmas elrendezése lehetővé teszi szinte bármely üzemben elhelyezését szem előtt tartva a munkamenetbe illesztését. 

A SCREEN Truepress Jet 520ZZ munkafolyamat vezérlése 

A SCREEN Truepress Jet520ZZ nyomatatási rendszerét egy erős SCREEN Equios workflow megoldás is segíti. A SCREEN Truepress Jet520ZZ működhet mind jó minőségű, nagy mennyiségű változó adat nyomtatási rendszerként és nagy sebességű on-demand nyomtatási rendszerként egyaránt, köszönhetően az adott feladat típusra és nyomtatási volumenre optimális munkafolyamat vezérlésnek.