Szerviz
szolgáltatásunk

Xerox 5945i/5955i

fekete-fehér, A3-as multifunkciós berendezés

A Xerox WorkCentre 5945/5955 többfunkciós nyomtató, melyben a legújabb generációs ConnectKey® technológia működik, könnyedén optimalizálja a fontos információk beolvasását, feldolgozását és megosztását. Egyszerűvé teszi az összetett papíralapú feladatokat, és az adatbiztonság megőrzése mellett csökkenti a költségeket. Az egyszerű használhatóságot szem előtt tartva a WorkCentre 5945/5955 úgy lett tervezve, hogy a könnyen hozzáférhető papírútnak köszönhetően a rendszeres karbantartás gyerekjáték. A Xerox emulzió-aggregációs (EA) festékkazettája pedig kivételes nyomtatási és másolási minőséget nyújt akár 1200 × 1200 dpi felbontásban.
 
Termelékenységi jellemzők
 
Nyomtatási hatékonyságA WorkCentre 5945/5955 nyomtató 55 lap/perc sebességgel nyomtat, az első oldal pedig 3.7 másodperc alatt készül el. A kétoldalas nyomtatás pedig alapfeszereltség – ezáltal a papírral is spórol.Szkennelés digitális fájlokbaA beépített szkennelési megoldások az alapfelszereltség részei, nem szükséges további szoftvert vagy köztes eszközt telepíteni:

 

  • Egyérintéses beolvasás
  • Beépített optikai karakterfelismerés, mely kereshető PDF-et hoz létre
  • Nyomtatás USB-ről és szkennelés USB-re
  • Szkennelés e-mailbe, postafiókba és a hálózatra

A kétfejű, egymenetes szkenner időt takarít meg a kétoldalú dokumentumok mindkét oldalának párhuzamos beolvasásával akár 200 nyomat/perc sebességgel.

Személyre szabható munkamenetA Xerox EIP platformra épülő Xerox Workflow Solutions segítségével hatékonyságnövelő szoftvereket telepíthet közvetlenül az eszközre, melyekhez gyorsan és egyszerűen hozzáférhet a színes érintőképernyős kezelőfelületen.Egyérintéses beolvasásAz egyérintéses beolvasás segítségével egy könnyen megtalálható, külön gombot helyezhet el a színes érintőképernyős felületre. Az egyérintéses beolvasás gombjához saját munkamenetet rendelhet hozzá a dokumentumok gyors terjesztése és archiválása érdekében.Okos másolási és nyomtatási funkciókA WorkCentre 5945/5955 nagyban leegyszerűsíti a napi irodai feladatok elvégzését, bőséges támogatást biztosítva az olyan speciális nyomtatási feladatok számára, mint az annotáció, a Bates bélyegzés, az igazolványmásolás, a fülnyomtatás és az oldalszintű programozás

 

Kényelmi funkciók

A WorkCentre 5945/5955 magasabb szintű egyszerűségre cseréli a komplexitást egy olyan megoldással, amely az Ön igényeinek megfelelően működik.

Egyszerű kezelőfelület

A fényesen világító színes érintőképernyő a Xeroxra jellemző módon kiismerhető és áttekinthető, és a fő funkciók közvetlenül a kezdőoldalról érhetők el intuitív ikonok segítségével.

Súgó a képernyőn

Gyors, egyszerű és lépésről lépésre haladó segítség a problémamegoldáshoz (például tippek a beolvasás e-mailes küldéséhez) beágyazott videókkal közvetlenül a kezelőfelületen.

Egy valóban univerzális nyomtató-illesztőprogram

A Xerox® Global Print Driver® (X-GPD) lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy egyetlen illesztőprogram használatával telepítsék, frissítsék és kezeljék a Xerox és más gyártók eszközeit. Egységes és könnyen használható kezelőfelületet nyújt a végfelhasználóknak, szükségtelenné teszi a segítségkérő telefonhívások nagy részét, és egyszerűsíti a nyomtatási szolgáltatások kezelését.

Kiszámítható felhasználói élmény

A WorkCentre 5945/5955 ugyanazt a XeroxConnectKey Controller vezérlőt tartalmazza, mint a legújabb A3-as méretű többfunkciós nyomtatóink, így megszokott felületnek köszönhetően a felhasználók kényelmesebben használhatják a berendezéseket.

Mobil nyomtatás és további funkciók

A WorkCentre 5945/5955 magasszintű kényelmet biztosít a dolgozók számára, akik az iroda bármely pontjáról vezérelhetik az eszközfunkciókat. Mobil megoldásaink ezenfelül lehetővé teszik a jelenkor üzletemberei számára, hogy az irodában és menet közben is hatékony munkát végezhessenek,megőrizve a megfelelő szabadságot és rugalmasságot, lépést tartva az üzlet igényeivel.

Távvezérlőpanel

A WorkCentre 5945/5955 vezérlőpultját távolról és biztonságosan használhatja bármely irodai számítógépről, mintha csak az eszköznél állna. A távvezérlőpanelnek köszönhetően egyszerűbb és kényelmesebb a hibajavítás és a felhasználók képzése, az IT-részleg számára pedig a felhasználói felület távfelügyelete. A távoli munkamenetek során az eszköz mellett álló felhasználókat értesíti a rendszer, hogy ne történjenek párhuzamos rendszerműveletek. A modern illesztőprogramok és az ingyenes eszközkezelési rendszerek segítségével ezenfelül valós időben, távolról felügyelheti a teljesítményt és a tartozékszinteket a hosszabb üzemidő érdekében.

Apple AirPrint™

Nyomtasson e-maileket, fényképeket és fontos irodai dokumentumokat közvetlenül iPhone® vagy iPad® készülékéről – nem kell szoftvereket letöltenie, illesztőprogramokat telepítenie és kábeleket csatlakoztatnia. Az AirPrint segítségével iPhone vagy iPad készüléke a Wi-Fi hálózaton keresztül automatikusan megtalálja a WorkCentre 5945/5955 nyomtatót, és csatlakozik hozzá.

Xerox® mobil nyomtatás és további funkciók

delete: Szüntesse meg rejtélyeket és a bosszúságot a vezeték nélküli és mobil nyomtatás kapcsán – vásárolja meg a szoftverünket. A Xerox minden szükséges opcióval rendelkezik a biztonságos és pontos nyomtatáshoz bármely Apple iOS vagy Android mobileszközről bármely nyomtatóra vagy többfunkciós készülékre, márkától függetlenül. Piacvezető pontosság PowerPoint, Word és egyéb szabványos fájlformátumok nyomtatása során. A Xerox ezenfelül IT-re szabott választható funkciókat is kínál: PIN-kódos hozzáférést, kompatibilitást több mobil operációs rendszerrel.

Biztonsági funkciók

A WorkCentre 5945/5955 modern funkciók, technológiák és megoldások lehető legteljesebb körét tartalmazza.

Hatékony együttműködés

Számos biztonsági szabvány mellett a Xerox ConnectKey Controller integrált McAfee® technológiával is rendelkezik. A piac első olyan többfunkciós nyomtatóit eredményezi, amelyek megvédik önmagukat a potenciális külső fenyegetésektől. A McAfee engedélyezési listájának köszönhetően kizárólag a biztonságos és előzetesen jóváhagyott fájlok és funkciók futnak az eszközein, így nem szükséges kézileg frissítenie a szoftverszinteket az új biztonsági fenyegetések kivédése érdekében.

Az integrált automatikus Cisco® TrustSec ezenfelül átfogó rálátást biztosít arra, kik és milyen eszközök csatlakoznak a hálózati infrastruktúrára. Ezenkívül kivételes szintű irányítást tesz lehetővé afelett, hogy a megfelelő engedéllyel rendelkezők hova mehetnek, és mihez férhetnek hozzá.

  • Védje bizalmas adatait teljes merevlemez-titkosítással, mely megfelel a 256-bites AES FIPS 140-2 szabványnak, valamint hárommenetes képfelülírással minden töredékadat teljes törlése érdekében.
  • A Xerox felhasználói engedélyeivel, a hálózati hitelesítéssel, az IP-szűréssel, valamint az okoskártyás, szerepalapú és funkciószintű bejelentkezéssel csak a jogosult felhasználók férhetnek hozzá az eszközhöz.
  • A Xerox új biztosnági javítócsomagokat ad ki, ezzel biztosítva berendezése naprakészségét és adatai védelmét.
  • A WorkCentre 5945/5955 megfelel számos iparág legfrissebb biztonsági szabványainak, ideértve a kormányzati, a pénzügyi és az egészségügyi szektort. Ilyen szabvány a Common Criteria, a HIPAA, a Data Protection Act, a COBIT stb. Ezek az eszközök bármilyen szabványnak képesek megfelelni: a vezérlőkkel saját igényeire szabhatja őket.
  • Teljes rálátást kap az eszköz és a hálózat működésére, így megakadályozhatja az IP-lopást és a visszautasítást. A biztonsági irányelvek kezelésének és az összes eszköztevékenység követésének köszönhetően mindig tisztában lehet vele, ki fért hozzá mihez és mikor, valamint ismerheti az eszközzel való interakciók minden részletét.

Költségtakarékos funkciók

A WorkCentre 5945/5955 a ConnectKey Controller vezérlővel lehetővé teszi vállalkozása számára a hatékonyabb és egyszerűbb munkát lenyűgöző költségmegtakarítások mellett.

Felhasználói engedélyek

A WorkCentre 5945/5955 integrálható az active directoryval a hozzáférés-vezérlés másolása érdekében. Csoportalapú hozzáférés-vezérlés kiépítése. Használatvezérlés vagy irányelvkezelés.

Standard Accounting

Segítségével funkciókra bontva elszámolható és korlátozható a használat, ami segít a vállalatoknak a költségek visszaszorításában.

Hatékonyabb festékkazetta

Korszakalkotó festékkazettánk megőrzi a kiemelkedő képminőséget, miközben a korábbi festékkazettákhoz képest akár 15%-kal több nyomatot produkál grammonként bármely nyomtatási és másolási üzemmódban.