Szerviz
szolgáltatásunk

Xerox 7970i

színes, A3-as multifunkciós berendezés

A gyors, akár 70 lap/perc sebességű nyomtatásnak és a számos utómunkálati opciónak köszönhetően a Xerox® WorkCentre 7970 kategóriájában az egyik legtermelékenyebb színes többfunkciós nyomtató. A beépített ConnectKey technológiával rendelkező WorkCentre 7970 többfunkciós nyomtató optimalizálja a folyamatokat, digitálissá teszi a munkavégzést, megóvja az adatokat, és szabályozza a költségeket.
 
Kényelem
A munka nem mindig korlátozódik az irodára – ahogy az ön jelenléte sem. A WorkCentre 7970 biztosítja a megfelelő szabadságot és kényelmet, hogy akkor és ott dolgozzon, amikor és ahol szeretne. A ConnectKey vezérlővel felszerelt WorkCentre 7970 színes többfunkciós LED-nyomtató segítségével nyomtathat és szkennelhet – akár az egyre terjedő felhőalapú tárhelyekről is, amelyek manapság megkönnyítik a munkavégzést.
 
Vezeték nélküli kapcsolódás
A WorkCentre 7970 vezeték nélkül csatlakoztatható, így az eszközt hozzáférhetőbb helyekre helyezheti további hálózati infrastrukturális költségek nélkül.

 

Apple AirPrint™
Nyomtasson e-maileket, és más fontos irodai dokumentumokat közvetlenül iPhone® vagy iPad® készülékéről – nem kell szoftvereket letöltenie, illesztőprogramokat telepítenie és kábeleket csatlakoztatnia. Az AirPrint segítségével iPhone vagy iPad készüléke vezetékes vagy Wi-Fi hálózaton keresztül automatikusan megtalálja a WorkCentre 7970 színes többfunkciós LED-nyomtatót, és csatlakozik hozzá.

Mopria-tanúsítással rendelkezik
A Mopria minősítése biztosítja, hogy Mopria-kompatibilis okostelefonjáról, táblagépéről vagy egyéb mobileszközéről vezeték nélkül nyomtathasson azonnal és könnyedén, beállítás nélkül.

Xerox® Mobile Print és további funkciók
Szüntesse meg rejtélyeket és a bosszúságot a vezeték nélküli és mobil nyomtatás kapcsán – vásárolja meg a szoftverünket. A Xerox minden szükséges opcióval rendelkezik a biztonságos és pontos nyomtatáshoz gyakorlatilag bármely mobileszközről gyakorlatilag bármely nyomtatóra vagy többfunkciós készülékre, márkától függetlenül.

 

Könnyen használható érintőképernyő
A legújabb Xerox többfunkciós nyomtatók a ConnectKey vezérlőnek köszönhetően azonos kezelőfelülettel rendelkeznek, így a felhasználók kényelmesebben használhatják a WorkCentre 7970 készüléket. A fényesen világító színes érintőképernyő gyors hozzáférést biztosít számtalan munkamenet-optimalizáló funkcióhoz.

Szkennelés digitális fájlokbaA beépített szkennelési megoldások az alapfelszereltség részei, nem szükséges további szoftvert vagy köztes eszközt telepíteni:

 • Egyérintéses beolvasás – egy könnyen megtalálható, külön gomb a szkenneléshez a színes érintőképernyős felületen
 • Beépített optikai karakterfelismerés, mely kereshető PDF-et hoz létre
 • Nyomtatás USB-ről és szkennelés USB-re
 • Szkennelés e-mailbe, postafiókba és a hálózatra
 • Több egyoldalas PDF vagy egy többoldalas PDF beolvasása és létrehozása

Ezenkívül létrehozhat egy személyre szabott, egyérintéses e-mail címet, melyre elküldheti a beolvasott dokumentumokat, ha letölti az ingyenes ConnectKey Scan to Email alkalmazást. Szkennelés a felhőbe

A Xerox ConnectKey Share to Cloud erőteljes dokumentumszkennelési funkciókat kínál a szervezetek számára, népszerű felhőszolgáltatásokkal és e-mail küldéssel összekötve a Xerox többfunkciós nyomtatóit. A felhőalapú technológiák minden előnyét biztosítja, ahogyan a mobileszközökön futó alkalmazások is használják a felhőt. Szkennelje be dokumentumait a többfunkciós nyomtató érintőképernyője segítségével, és a ConnectKey Share to Cloud megoldás átalakítja a fájlt, majd elküldi a kiválasztott felhőszolgáltatásba.

Termelékenység

Nyomtatási hatékonyság

A WorkCentre 7970 nyomtató 70 lap/perc sebességgel nyomtat színes és fekete-fehér dokumentumokat, az első oldal pedig 6,9 másodperc alatt készül el. A WorkCentre 7970 kétfejű, 130 lapos, egymenetes szkennere időt takarít meg a kétoldalú dokumentumok két oldalának párhuzamos beolvasásával akár 133 nyomat/perc sebességgel.

Opcionális finiserek

A WorkCentre 7970 színes többfunkciós LED-nyomtató professzionális megjelenésű dokumentumokat készít számos utómunkálati lehetőséggel, például:

 • nyeregtűzéses füzetkészítő;
 • Z- és C-hajtás;
 • szabványos 2 vagy 4 lyukas lyukasztó;
 • többpozíciós tűzés.

Súgó a képernyőn

Gyors, egyszerű és lépésről lépésre haladó segítség a problémamegoldáshoz (például tippek a beolvasás e-mailes küldéséhez) beágyazott videókkal közvetlenül a kezelőfelületen

Egy valóban univerzális nyomtató-illesztőprogram

A Xerox® Global Print Driver® (X-GPD) lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy egyetlen illesztőprogram használatával telepítsék, frissítsék és kezeljék a Xerox és más gyártók eszközeit. Egységes és könnyen használható kezelőfelületet nyújt a végfelhasználóknak, szükségtelenné teszi a segítségkérő telefonhívások nagy részét, és egyszerűsíti a nyomtatási szolgáltatások kezelését.

Egységes címjegyzékek

Mentse el a kedvenc címeit, és gyorsabb lesz a dokumentumok irányítása az eszköz minden szolgáltatásában.

Távvezérlőpanel

A WorkCentre 7970 vezérlőpultját távolról és biztonságosan használhatja bármely irodai számítógépről, mintha csak az eszköznél állna.

Személyre szabható munkamenet

A Xerox EIP platformra épülő Xerox Workflow Solutions segítségével hatékonyságnövelő szoftvereket telepíthet közvetlenül az eszközre, melyekhez gyorsan és egyszerűen hozzáférhet a színes érintőképernyős kezelőfelületen.

Biztonság

A WorkCentre 7970 átfogó biztonsági megoldásai teljeskörű adatbiztonságot nyújtanak. A biztonságtechnológiai piac vezető szereplőitől származó megoldásai óvják kritikus információit minden potenciális veszélytől.

Hatékony együttműködések

Tudjuk, hogy nem mindenki ért a biztonsági megoldásokhoz, így a számos szabványos biztonsági funkció mellett a WorkCentre 7970 integrált McAfee® klienssel is rendelkezik, megvédve önmagát a potenciális külső veszélytől.

Az integrált automatikus Cisco® TrustSec ISE ezenfelül átfogó rálátást biztosít arra, kik és milyen eszközök csatlakoznak a hálózati infrastruktúrára bármely ponton.

Védje bizalmas adatait titkosított PDF-szkenneléssel, teljes merevlemez-titkosítással, mely megfelel a 256-bites AES FIPS 140-2 szabványnak, valamint hárommenetes képfelülírással minden töredékadat teljes törlése érdekében.

A Xerox felhasználói engedélyeivel, a hálózati hitelesítéssel, az IP-szűréssel, valamint az okoskártyás, szerepalapú és funkciószintű bejelentkezéssel csak a jogosult felhasználók férhetnek hozzá az eszközhöz.

A Xerox új biztosnági javítócsomagokat ad ki, ezzel biztosítva berendezése naprakészségét és adatai védelmét.

A WorkCentre 7970 megfelel számos iparág legfrissebb biztonsági szabványainak, ideértve a kormányzati, a pénzügyi és az egészségügyi szektort. Ilyen szabvány a Common Criteria, a HIPAA, a Data Protection Act, a COBIT stb. Ezek az eszközök bármilyen szabványnak képesek megfelelni: a vezérlőkkel saját igényeire szabhatja őket.

Teljes rálátást kap az eszköz és a hálózat működésére, így megakadályozhatja az IP-lopást és a visszautasítást. A biztonsági irányelvek kezelésének és az összes eszköztevékenység követésének köszönhetően mindig tisztában lehet vele, ki fért hozzá mihez és mikor, valamint ismerheti az eszközzel való interakciók minden részletét.

Energia- és költséggazdálkodás

A Xerox® WorkCentre® 7970 innovatív költség- és energiamegtakarítási eszközökkel rendelkezik.

 • A felhasználó engedélyek segítségével korlátozhatja a nyomtatási funkciókhoz való hozzáférést felhasználók, csoportok, napszakok és feladatok szerint.
 • A nyomtató-illesztőprogram beállításainak testre szabásával gazdaságosan és hatékonyan használhatja a nyomtatót. Válassza például alapértelmezettként az N oldal/lap beállítást – így több oldalt nyomtathat egy lapra.
 • Alapértelmezett esetben illesztőprogramunk kétoldalas nyomtatásra van állítva, az Earth Smart funkció pedig lehetővé tesz más alapértelmezett beállításokat is a felelős felhasználás előmozdítása érdekében.
 • A WorkCentre 7970 színes többfunkciós LED-nyomtató a hálózathoz csatlakozva automatikusan elküldi a számlálóállásokat, és megrendeli az új kellékeket.
 • A Xerox® Standard Accounting jelentéseinek köszönhetően az eszköz összes funkciójának költségét jobban kézben tarthatja. A Xerox® Business Innovation partnerektől származó fejlett megoldások még hatékonyabb eszközökkel szolgálhatnak nagyobb irodák számára
 • A különlegesen alacsony olvadáspontú tintával rendelkező EA festékkazetták minimális beégetési hőmérséklete 20°C-kal alacsonyabb, mint a hagyományos festékkazetták esetében, így még több energiát takaríthat meg, és ragyogóan fényes nyomatokat készíthet még hagyományos papírra is.
 • Az újonnan kifejlesztett, hőhatékony IH beégetőmű nem igényel előmelegítést, így akár 80%-kal több energiát takaríthat meg készenléti üzemmódban, mint más hasonló termékek esetében. Ezenfelül az eszköz kevesebb mint 10 másodperc alatt visszaáll az energiatakarékos üzemmódból.
 • A fejlett LED-es szkenner 70%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos szkennerek.
 • A gyártás során használt biológiai eredetű műanyagok 40%-kal csökkentik a kőolajalapú erőforrások felhasználását.
 • A Cisco EnergyWise, és a Xerox Power MIB (Management Information Base) segítségével vezérelheti, kezelheti és jelentheti eszköze energiafogyasztását, és beállíthatja az optimális energiaszinteket és állásidőket.

Nyomtatási minőség

Tegyen tartós első benyomást kimagasló színvilágú dokumentumokkal a Xerox® WorkCentre® 7970 színes többfunkciós LED-nyomtató segítségével. Végezze el a feladatokat minimálisra csökkentett költségekkel olyan eszközök segítségével, amelyekkel megadhatja, mikor, hol és mennyi színt használ.

 • Az 1200 x 2400 dpi felbontás, a fényképminőségű színek, a gazdag és éles szövegek mindig nagy benyomást keltenek.
 • A fejlett nyomtatófejek és a digitális képalkotási színtechnológia megbízhatóan kiemelkedő képalkotást biztosít.
 • Nyomtasson ragyogó és figyelemfelkeltő képeket számos hordozóra akár 320 × 483 mm méretben és akár 300 g/m2 súlyú papírra.
 • A Colour By Words, a számos nyelven elérhető és könnyen használható színkezelési eszközünk lehetővé teszi, hogy egy egyszerű legördülő listából válassza ki a kívánt színmódosítást az illesztőprogramon belül.