Szerviz
szolgáltatásunk

Xerox D95/D110/D125

fekete-fehér digitális nyomtató

Előnyök – Xerox D95/D110/D125

A nagy sebességgel és a produktív nyomtatással időt és pénzt is megtakarít.
A páratlan képminőséggel visszatérő ügyfeleket nyerhet.
Könnyen használható – a minimális tanulási görbével gyorsan nekifoghat a nyomtatásnak, hogy több munkát végezhessen el.
Rugalmasan kiválasztható nyomtatási sebesség, szerveropciók, illetve másolóanyag-adagolási és utómunkálati funkciók, melyek a legjobb megoldást nyújtják vállalkozása vagy szervezete számára.
Maximális üzemidőre és hosszú élettartamra tervezve.

Funkciók – Xerox D95/D110/D125

Gyors nyomtatás: akár 95, 110 vagy 125 oldal/perc
Nagy teljesítményű másolás/szkennelés akár 200 kép/perces sebességgel
A 2400 x 2400 dpi nyomtatási felbontással következetesen jó minőségben reprodukálhat szövegeket, háromdimenziós képeket, fényképeket és ábrákat kivételes rögzítéssel a kifinomult és professzionális eredmények érdekében.
A színes szkennelés 600 x 600 dpi felbontással 8 bites szürke (256 árnyalatú) szkenneléssel olyan nyomatokat eredményez, melyek valóban megfelelnek az eredetinek (csak másoló/nyomtatók esetében)
A csak a Xerox által alkalmazott EA festékkazetta a legkiválóbb részletezettséget nyújtja a legélesebb szöveggel és féltónusokkal, és mély, szilárd feketéket.
Beépített utómunkálati funkciók erőteles kínálata az alkalmazási képességek bővítése érdekében – köztük leválogatás, tűzés, lyukasztás, vágás, füzetkészítés, kötegelés, nyeregtűzés, szalagkötés és különféle hajtási opciók.
A másoló/nyomtató konfigurációk tartalmazzák a legmodernebb integrált vezérlőt, opcionális frissítéssel a Xerox EX nyomtatószerverre Fiery technológiával vagy a FreeFlow™ nyomtatószerverre az ipari szintű nyomtatókapacitás érdekében.
A nyomtatókonfigurációk tartalmazzák a FreeFlow nyomtatószervert a páratlan feldolgozási sebesség és a rugalmas munkatovábbítás érdekében.

Alapvető alkalmazások – Xerox D95/D110/D125

Oktatás: oktatói tananyagok, munkafüzetek, hallgatói nyilvántartások, képzési csomagok és évkönyvek
Jog, biztosítás és egészségügy: bizonyítási, felfedezési és esetkezelési célú dokumentumok, beosztások és hírlevelek
Gyors, franchise-ban vagy vállalaton/üzemen belül működő nyomtatók: kézikönyvek, marketinganyagok, naptárak, katalógusok, hírlevelek és nyomtatványok
Szolgáltatóirodák vagy adatközpontok: kivonatok, számlák és ütemtervek
Irodai: hírlevelek, kiosztandó anyagok, prezentációk, jelentések és levelezések